top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıeast

Özel Tanıtım - Kelleran Beq Star Wars: Galaxy of Heroes'a Katılıyor

Kılıçlı El takımınıza katılmaya hazır.


StarWars.com ve StarWarsTürkiye.com hayranların favorilerinden olan Jedi Ustası Kelleran Beq'in Star Wars: Galaxy of Heroes'a geleceğini duyurmaktan mutluluk duyar. Popüler mobil strateji oyununda 7 Aralık Perşembe gününden itibaren yer alacak olan Beq, Güç yeteneklerine ek olarak hem yeşil hem de mavi bıçaklı ışın kılıçları kullanacak. Karaktere ilk bakışı aşağıda görebilirsiniz.

Aydınlık taraf Jedi karakteri Kellerman Beq'in tanıtımı.
Aydınlık taraf Jedi karakteri Kellerman Beq'i gösteren "Star Wars: Galaxy of Heroes" reklamı, uygulama indirme bağlantıları ve oyun simgeleri içeriyor.

Kelleran bu yılın başlarında The Mandalorian 3. Sezon'da büyük bir çıkış yaptı ve 66. Emir sırasında Grogu'yu kurtardığı, klon askerlerinin dalgalarını savuşturduğu ve küçücük varlığı güvenli bir yere taşıdığı ortaya çıktı. Aktör Ahmed Best StarWars.com'a şunları söyledi: "İlk kostüm testim için cübbeleri giyip Jon [Favreau] ve Dave'den [Filoni] onay almak için içeri girdiğimde ve bana bir ışın kılıcı uzattıklarında, 'Oh, bu işte ben de varım' dedim. Ve bum, Kelleran Beq hayata geldi." Star Wars: Galaxy of Heroes'da yer alması Kelleran'ın ilk defa video oyununda görünmesi anlamına geliyor.


Star Wars: Galaxy of Heroes'da oyuncular Luke Skywalker, Han Solo, Darth Vader ve her dönemden daha fazlası gibi en sevdikleri Star Wars karakterlerini topluyor, ardından destansı, RPG tarzı savaşta rakiplerini fethediyor.

 

Çevirmen: east

9 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page