top of page
  • Yazarın fotoğrafıeast

Star Wars: Tales of the Empire Fragmanı Yayınlandı

Yaşasın İmparatorluk!


Star Wars: Tales of the Jedi tarzında altı bölümlük yeni bir animasyon antolojisi olan Star Wars: Tales of the Empire, bugün sürpriz bir fragman ve temel görsellerle duyuruldu.

Farklı yollarda ilerleyen iki savaşçı, Nightsister Morgan Elsbeth ve eski Jedi Barriss Offee'nin gözünden korkunç Galaktik İmparatorluk'a yolculuk edin. Ahsoka Tano ve Kont Dooku'yu takip eden ilk sezon gibi Tales of the Empire da öne çıkan karakterlerin hayatlarında daha önce anlatılmamış olaylara odaklanıyor. Fragman genç Morgan Elsbeth'in genişleyen İmparatorluk dünyasında nasıl intikam yoluna girdiğini, eski Jedi Barriss Offee'nin ise hızla değişen galakside hayatta kalmak için ne yapması gerektiğini öğreneceğimizi gösteriyor. Yapacakları seçimler kaderlerini belirleyecek.


Ayrıca, Thrawn ve Dördüncü Kız Kardeş, savaşa hazır General Grievous, Darth Vader, Baş Engizisyoncu ve Wing ile Nightsisterlar gibi diğer yeni ve tanıdık karakterler de ana görsel tanıtımında yer alıyor.


Aşağıdaki fragmana göz atın!


Yetenekli seslendirme kadrosunda Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), Meredith Salenger (Barriss Offee), Rya Kihlstedt (Lyn, nam-ı diğer Dördüncü Kardeş), Wing T. Chao (Wing), Lars Mikkelsen (Thrawn), Jason Isaacs (Baş Engizisyoncu) ve Matthew Wood (General Grievous) yer alıyor.


Diziyi Dave Filoni yarattı ve Athena Yvette Portillo ve Carrie Beck ile birlikte yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Josh Rimes ortak yürütücü yapımcı, Alex Spotswood ise kıdemli yapımcı olarak görev yapıyor.

Star Wars: Tales of the Empire 4 Mayıs 2024'te Disney+'ta.

 

Yazar: StarWars.com Team

Çeviri: east

21 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page