top of page

Star Wars: The Bad Batch 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Artık Bad Batch'in son görevine bir ilk bakışımız var.


Star Wars: The Bad Batch'in 3. sezonunun uzun zamandır beklenen fragmanı geldi ve en sevdiğimiz elit klon ekibini nelerin beklediğine dair bize bir bakış sunuyor.


Fragmana aşağıda göz atabilirsiniz!


Fragman, 2. sezondaki olayların ardından dağılmış olan Batcherlar'ın yanı sıra, Wanda Sykes'ın Phee'si de dahil olmak üzere bazı tanıdık yüzler ve yeni yaratıklar içeriyor. Ayrıca hayranların favorisi olan, Sith çırağıyken serbest ajana dönüşen Asajj  Ventress'in şok edici görünümüyle bitiyor. Serinin süpervizör yönetmeni ve yönetici yapımcılarından biri olan Brad Rau “Asajj Ventress'i seviyoruz. Kendisi hakkında daha fazla hikaye anlatmak istediğimiz bir karakter" yorumunu yaptı. Ayrıca Ventress'in dönüşünün karakterin öldüğünü içeren kitap dahil önceki hikayeleri bozmayacağını da açıkça belirtiyor. "Hiçbir şeyi bozmak istemiyoruz ancak hayranların Ventress ile yapılacak her türlü yeni hikaye anlatımının Star Wars: Karanlık Mürit'deki olaylarla uyumlu olacağını bilmesini istiyoruz."


The Bad Batch'in son sezonu olacak olan 3. Sezon, Disney+'ta 21 Şubat Çarşamba günü üç bölümlük bir prömiyerle yayınlanacak. Hunter'ın savaşta yıpranmış kaskını gösteren çarpıcı yeni tanıtım posteriyle birlikte tüm yayın takvimini aşağıdan kontrol edebilirsiniz.


Savaş meydanında görüşürüz.

Yayın Tarihi

Bölüm

Bölüm Adı

21 Şubat

1, 2 ve 3

Confined, Paths Unknown ve Shadows of Tantiss

28 Şubat

4

A Different Approach

6 Mart

5

The Return

13 Mart

6 ve 7

Infiltration ve Extraction

20 Mart

8

Bad Territory

27 Mart

9

The Harbinger

3 Nisan

10 ve 11

Identity Crisis ve Point of No Return

10 Nisan

12

Juggernaut

17 Nisan

13

Into the Breach

24 Nisan

14

Flash Strike

1 Mayıs

15

The Cavalry Has Arrived


Hunter isimli karakterin klasik bir Stormtrooper'ı andıran kaskı.

 

Çeviri: Nimesaphira


114 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page